Transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov – Lukadi Transport pretuieste clipele copilariei!

283 Cele mai frumoase excursii sunt cele din timpul scolii, atunci cand pornim in cautarea unor descoperiri pline de farmec alaturi de profesori si colegi. Desigur, nu putem uita de batalia apriga pentru locul de la geam, acesta fiind cel mai ravnit de fiecare pasager. Cu o experienta de peste 7 ani, Lukadi Transport este lider in organizarea unor excursii reusite alaturi de cei mai simpatici copii, parinti si cadre didactice. Asadar, va oferim transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov, totul fiind atent planificat si organizat de catre echipa noastra.
Conducatorii auto detin experienta necesara si vor sti ce traseu sa urmeze, astfel incat cei mici sa nu rateze niciun obiectiv turistic sau vreo priveliste incantatoare. In functie de numarul celor care doresc sa participe in excursie, va punem la dispozitie microbuze sau autocare de calitate, dotate cu toate cele necesare pentru un drum confortabil si cat mai placut.
Acestea sunt echipate cu microfoane pentru ca liderul excursiei sa va ofere informatii despre ceea ce se poate observa in timpul calatoriei, dar si un sistem audio de inalta calitate, care sa redea melodiile preferate ale elevilor cu acuratete. Conducatorii auto sunt niste persoane amabile, cu simtul umorului si dornici sa participe la aceste mici excursii, pline de umor, distractie si multa voie buna.

De ce noi pentru transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov?

285Scopul nostru este sa organizam transporturi de persoane cat mai reusite, mai ales atunci cand vine vorba de elevi si copii. Acestia se bucura cel mai mult atunci cand pornesc intr-o noua aventura, iar echipa Lukadi Transport stie exact cu sa abordeze personalitatea copiilor. Astfel, va punem la dispozitie o serie de microbuze si autocare spatioase, echipate modern si extrem de confortabile, in care elevii se vor simti minunat pe tot parcursul drumului.
De-a lungul anilor am invatat din fiecare noua experienta astfel ca astazi, putem afirma cu mandrie ca suntem specializati in transportul grupurilor scolare atat la scoala si gradinita, cat si in excursii si calatorii de neuitat. Totul se desfasoara in conditii de maxima siguranta, insotitori fiind profesorii si parintii, in functie de fiecare situatie in parte. Se fac opriri in cazul in care unul dintre pasageri se simte rau si se circula respectand toate limitele de viteza si restul normelor.
De altfel, traseul este stabilit anterior si este respectat intocmai, pentru ca toti copiii sa beneficieze la maxim de fiecare excursie si de noile experiente si cunostinte oferite de aceasta. Mai mult, suntem o firma care se mandreste cu personal educat, amabil si foarte bine instruit, astfel ca soferii nostri se vor comporta impecabil pe durata acestui transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov.
Afla mai multe despre transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov!
Scoala dumenavoastra doreste sa organizeze o excursie pentru elevi si are nevoie de o firma de transport? Lukadi Transport este partenerul de nadejde care va poate oferi cea mai buna solutie in materie de transport excursii elevi Bucuresti si Ilfov. Pentru a afla mai multe detalii despre organizare si ofertele noastre, va rugam sa ne contactati. Va asteptam!